Hozzávalók:
80 dkg krumpli
3 ek olaj
2 kk fekete mustármag
1 ek reszelt friss gyömbér
3/4 kk asafoetida
2,5 kk sambar masala
1/2 kk kurkuma
3 paradicsom lereszelve
3 dl víz
2,5 kk só
felkockázott főtt krumpli
3 percig főzzük
egy csokor apróra vágott korianderlevél


A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük és felkockázzuk.. Egy edényben felmelegítjük az olajat, megpirítjuk benne a fekete mustármagot, utána a gyömbért, majd beleszórjuk az asafoetidát, a sambar masalát és a kurkumát. Beleöntjük a paradicsompépet, és kb. 10 percig sűrítjük. Ekkor hozzáöntjük a vizet, beletesszük a krumplit, sózzuk, és forrás után 3 percig főzzük. Végül beleforgatjuk az apróra vágott korianderlevelet.

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!