Érdemes kipróbálni, hiszen nagyjából 3 perc alatt megvan. Most nem hummuszt akartam készíteni, ezért azt tettem bele, ami eszembe jutott. Aztán megkóstoltam a végeredményt, és örültem, hogy ezek a fűszerek jutottak eszembe.

Hozzávalók:
50 dkg főtt csicseriborsó
1 ek mustár
3 ek olívaolaj
4 nagy bazsalikomlevél
2 ek összevágott korianderlevél
2 paradicsom
1/3 kk asafoetida
¼ kk őrölt feketebors
1 kk madras curry
2 kk só

A leírás nagyon egyszerű lesz: mindent a turmixgépbe teszünk, és simára turmixolunk.

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!