Az egyik legfinomabb csatni, amit valaha ettem. Koriander rajongóknak kötelező, változtatás nélkül.

Hozzávalók:

2 dl frissen reszelt kókusz
4 dl összevágott korianderlevél
1 ek olaj
1 kk feketemustár
1 kk urad dhal (fekete lencse, indiai fűszerestől)
½ ek reszelt friss gyömbér
1 indiai zöld chili (ízlés szerint)
1 kk só

Felmelegítjük az olajat, majd kipattogtatjuk benne a feketemustárt. Hozzáadjuk az urad dhalt és aranyszínűre pirítjuk. Az összes többi hozzávalót 1,5 dl víz segítségével simára turmixoljuk. Ha megvan, hozzákeverjük a megpirított fűszereket, és néhány órán át állni hagyjuk.

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!