Hozzávalók:

50 dkg friss zöldbab (megtisztítva, összevágva)
2 ek liszt
2 dl kefír (vagy tejföl)
1,5 kk pirospaprika
½ kk asafoetida (vagy fokhagyma)
egy csipet őrölt feketebors
egy csokor apróra vágott kapor

A zöldbabot feltesszük főni annyi vízben, ami épp ellepi. Közben a kefírt simára keverjük a liszttel és a pirospaprikával. Ha a bab puha, hozzáadjuk a kefíres habarást, sózzuk, borsozzuk, és a kaprot is beleszórjuk. Forrás után néhány percig sűrítjük, majd levesszük a tűzről.

P1060962

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!