Hozzávalók:

20 dkg finomra reszelt sárgarépa
15 dkg barna cukor (vagy nyírfacukor)
1 dl olaj
2 dl joghurt vagy tej
15 dkg liszt (fehér és teljes kiőrlésű fele-fele arányban)
1 kk szódabikarbóna
1 kk sütőpor
1/2 kk őrölt szerecsendió
1/2 kk őrölt fahéj
½ kk gyömbérpor
6 dkg étcsokoládé darabokra vágva
6 dkg dió vagy mogyoró
egy csipet só

Az elkészítése végtelenül egyszerű: az összes hozzávalót kikeverjük, és a tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben sütjük 180 fokon. Ha kihűlt, szeletekre vágjuk, és megszórjuk porcukorral a tetejét.

 

P1030905_1

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!