Állati finom növényi ízek

Itt megredelheted e-book formában. (PDF, epub, mob)

Napjainkban a vegán konyha egyre népszerűbbé válik. Ha valaki úgy dönt, hogy ezt az életmódot folytatja, a kezdetekben számtalan nehézséggel néz szembe. A hús, a tejtermékek helyettesítése mellett természetesen színes, változatos és ízletes ételeket szeretne fogyasztani. A megfelelően összeállított vegán ételsor megváltoztatja követői életét, hiszen nem csupán a testre, az elme békéjére is hatással van. Hémangi új könyve számos alapreceptet tartalmaz (növényi tejek és tejtermékek vegán változatait, húspótlókat), ugyanakkor útmutatásai lehetőséget adnak kreativitásunk kibontakoztatására is.

Mit találsz a könyvben?

  • 70 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Alaprecepteket (növényi tejek, tejtermékek, húspótlók)
  • Színes ételfotókat
  • A szerző tippjeit, tanácsait
  • Mindezt 96 színes oldalon
  • Ha teljeskörű képzést szeretnél kapni a vegán konyhaművészetben, rendeld meg a könyvhöz tartozó főzőtanfolyamot is.

Itt megrendelheted e-book formában. (PDF, epub, mob)

Lapozz bele a könyve.

Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek