Puha, zöld leveleit az egész világon használják, főleg az olasz konyhaművészetben, ahol leginkább paradicsomos ételekbe, salátákba, levesekbe, pizzákra és tésztaételekbe teszik. Ha lehetséges, friss bazsalikomot használjunk, mert a szárított bazsalikom meg sem közelíti a frisset, mely jobb zöldségeseknél kapható.
Tanfolyamaim
VEGETÁRIÁNUS ÉLMÉNYFŐZÉSEK
2022. május 21. Ízek, imák, India 5. Gyógyító ájurvéda konyha
2022. június 4. Indiai reggeli
2022. június 4. Ízek, imák, India 4. Változatos kenyérfélék
2022. június 18. Ízek, imák, India 7. Indiai vegán konyha
2022. június 18. Ízek, imák, India 6. Gyorsan elkészíthető wokos ételek
2022. július 2. Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata
2022. július 2. Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik
Rólam

Iratkozz fel a hírlevelemre
Előfordul, hogy ott állsz a konyhában, fogod a fejed, és nincs ötleted, hogy mi legyen a vacsora? Az óra ketyeg, a család mindjárt hazaér, de az asztal üres. Ha veled is megesik időnként, iratkozz fel a hírlevelemre! Az online levél neked szól: új vegetáriánus ételekkel, főzési trükkökkel, szezonális ötletekkel, ájurvéda tanácsokkal, személyes tapasztalatokkal. KÉRED? Iratkozz fel itt
Legutóbbi hozzászólások