Hozzávalók:
2 közepes cukkini
2 ek olaj
3 kk panch puran (bengáli fűszerkeverék)
2-3 apró szárított chili (ízlés szerint)
fél kk asafoetida
fél kk kurkuma
1,5 kk só
3/4 kk amchur
1 kk citromlé
1 kk nádcukor
A cukkinit megmossuk, és felszeleteljük. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és nagyjából egy perc alatt illatosra pirítjuk benne a panch purant. Hozzáadjuk a chilit, az asafoetidát és a kurkumát, majd néhány másodperc múlva az összevágott cukkinit. 5-6 percig pirítjuk, hogy a cukkini megpuhuljon. Ekkor sózzuk, megszórjuk a nádcukorral és az amchurral, a citromlevet és hozzáadjuk és még egy percig összefőzzük. Indiai lepénykenyérrel tálaljuk.