Hozzávalók:

6-8 db kovászos uborka
fél kk aszafoetida (vagy fokhagyma)
5 dl kovászos uborkalé
5 dl kókusztej (cukormentes)
2 ek olívaolaj
1 kk só
1 kk frissen facsart citromlé
1 ek aprított friss zöld kapor

A kovászos uborkát beletesszük a turmixba, hozzáadjuk az aszafoetidát, a kókusztejet, az olívaolajat, a sót, a citromlevet és a kapor felét. Simára turmixoljuk. Ha kész, beleöntjük a kovászos uborkalevet is, és tovább turmixoljuk. Jól behűtjük, majd a maradék kaporral és croutonnal díszítve tálaljuk.

2015Szakacskonyv-sm-033-519 copy

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!