Hozzávalók:

50 dkg görögdinnyehús
6-7 friss bazsalikomlevél
fél zöldcitrom leve
10 dkg porcukor
egy csipet só

Az összes hozzávalót simára turmixoljuk. Betesszük a fagyasztóba, idõnként összekeverjük, és összetörjük a jeget. 1-2 óra múlva elkészül, ha eléri a kívánt állagot. Poharakban, szívószállal tálaljuk, bazsalikomlevéllel díszítjük.

15760722051_6196f8d47f_k

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!