Ízek, imák, India

„Számomra a főzés a múlt, a jelen és a jövő. Egy mély meditáció, szeretetnyelvünk kifejezése.
Különösen igaz ez az indiai konyhára, ahol a sistergő olajban piruló fűszerek felcsapó illata, az ínycsiklandozó ételek látványa, a szín- és ízkavalkád rabul ejtik érzékszerveimet, fogva tartják az elmémet, és elrepítenek egy másik világba, túl az idő és a tér horizontjain… Az indiai konyhában benne rejlik egy nép ősi kultúrája, hagyománytisztelete, a vallásosság, az egészség, az életerő, a szeretet, a tisztelet, az odaadás, az alázat, a művészet…”
– ez itt egy rövid részlet az új könyvem bevezetőjéből.

Örömmel tudatom a világgal, hogy elkészült, és megrendelhető a harmadik szakácskönyvem, az Ízek, imák, India

108 autentikus indiai recept hagyományos, ősi, kipróbált receptek, amikkel nem nyúlhatsz mellé
Megismerheted az indai fűszereket és azok használatát.
Ha eddig tartottál az indiai konyhától, itt az idő, hogy belépj ebbe a varázslatos világba. A receptek bárki számára könnyen elkészíthetőek. Garantáltan azt kapod, ami a képen látsz
75 különleges, színes, egyedi ételfotó
140 színes oldalon
opcionálisan megrendelhető DVD, amely egy izgalmas indiai menü lefőzését segíti elsajátítani

További tudnivalók, megrendelés: kattints ide

“Hiszem, hogy a finom étel olyan, mint a boldogság: csak akkor az
igazi, ha megoszthatjuk valakivel, akit szeretünk. Az Ízek, Imák,
India jóval több, mint egyszerű receptgyűjtemény. A csodálatos
 vegetáriánus ételek elkészítése közben Hémangi történetein keresztül
 körbeutazhatjuk a mesés kelet titokzatos tájait, és belekóstolhatunk 
mindannyiunk legfontosabb táplálékába, a spiritualitásba is.”
– Steiner Kristóf, újságíró, a Lélekbonbon c. könyv szerzője

“A kulturális háttér, ami segít megérteni az ízek eredetét épp úgy elengedhetetlen az ízvilág reprodukálásához, mint az, hogy amit készítünk szeretteinknek – vagy csak úgy magunknak –, szívből jöjjön. Nincs kétség, itt elmélyülhetünk az autentikus illatok romantikájában és szerethetjük mindazt, mi elhitette velünk, hogy meg kell kóstolnunk e kis Indiát.
 Eredetüket tekintve nem lehet kétségünk, gazdagabbak leszünk a sorok olvastával, mert receptúrái egytől-egyig hitelesek és visszakapjuk mindazt a megelőlegezett bizalmat, amit idegenként, vagy ismerősként, belefektettünk.
Szívből ajánlom!”
Papp János, főséf, Budapest Bisztró

Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek