Hozzávalók:


25 dkg liszt
10 dkg vaj
3-4 ek tejföl
2 kk só
1 kk sütőpor

A krémhez:
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg füstölt krémsajt
¼ kk őrölt feketebors
só szükség szerint
egy csomag medvehagyma apróra vágva

Összegyúrjuk a tésztához valókat, majd összekeverjük a krémet. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, egyenletesen elkenjük rajta a krémet. Szorosan feltekerjük, és egy-két órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon. Amikor kivesszük, felszeleteljük, sütőlapra tesszük, és aranyszínűre sütjük.

 

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!