A friss zöldfűszer ünnepivé varázsolja ezt az egyébként egyszerű sós süteményt. Mennyei rozmaring illat száll a konyhában sütés közben!

Hozzávalók:

30 dkg liszt
20 dkg vaj
15 dkg reszelt sajt (trappista, cheddar)
2 kk só
1 ek apróra vágott friss rozmaring
fél kk őrölt feketebors

A hozzávalókból tésztát gyúrunk. Fél órára betesszük a hűtőbe, majd ha már kicsit keményebb a tészta, rudat formázunk belőle. Az enyém nagyjából 4 cm átmérőjű lett. Ekkor még egy órára visszatesszük a hűtőbe. Ha letelt, vékony szeletekre vágjuk, s előmelegített sütőben, 200 fokon nagyjából negyed óra alatt aranyszínűre sütjük.

P1040413_1

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!