Hozzávalók:
15 dkg teljes kiőrlésű liszt
5 dkg fehér liszt
5 dkg zabpehelyliszt
6 dkg darált mák
8 dkg olvasztott vaj
3,5 dkg Diawellness 1:4 cukorhelyettesítő
1 dl tejföl
kb. 1,5 dl víz
1 kk sütőpor
1 kk szódabikarbóna
egy csipet só
60 dkg sárgabarack

A tésztához valókat jól összekeverjük. Annyi vizet adunk hozzá, hogy piskótatészta állagú legyen. Egy sütőpapírral kibélelt kisebb tepsibe simítjuk a tésztát, a tetejére tesszük a kimagozott, felezett sárgabarackot. Előmelegített sütőben, 200 fokon sütjük nagyjából 35 percig.

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!