Hozzávalók:

2 ek olaj
40 dkg spenót
20 dkg fõtt kukorica
3-4 koktélparadicsom
4 dl török joghurt
1/3 kk asafoetida (vagy fokhagyma)
egy csipet õrölt feketebors

A spenótot megmossuk, megtisztítjuk és összevágjuk. Serpenyõben felmelegítjük az olajat, és néhány perc alatt megfonnyasztjuk rajta a spenótot. Amíg hûl, negyedekbe vágjuk a koktélparadicsomot, a joghurtot pedig összekeverjük az asafoetidával, a borssal és a sóval. A kihûlt spenóthoz hozzáadjuk a kukoricát, a koktélparadicsomot, majd az egészet összekeverjük a joghurttal. Hûtve tálaljuk.

 

Szakacskony2014_sample2-003-168

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!