Joghurtos indiai uborka saláta, amely kellemesen hűsít a nyári napokban.

Hozzávalók:


2 kígyóuborka
3 dl joghurt
1,5 kk só
1 kk őrölt római kömény
egy csipet őrölt chili
¼ kk asafoetida

Az uborkát lereszeljük, elkeverjük egy csipet sóval, és fél órán át állni hagyjuk. Ha már állt az uborka, kinyomkodjuk belőle a felesleges vizet, hozzáadjuk a joghurtot és a fűszereket. Alaposan elkeverjük, és egy kicsit állni hagyjuk.

P1030875

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!