Hozzávalók:
80 dkg főtt krumpli
3 ek olaj
2 kk fekete mustármag
2 kk felezett, hántolt urad dhal (elhagyható)
fél zöld erős paprika apróra vágva (ízlés szerint)
2 ek kókuszreszelék
1 ek reszelt friss gyömbér
½ kk aszafoetida
1,5 kk őrölt római kömény
6 dl joghurt
2,5 kk só
egy kisebb csokor korianderzöld felaprítva
A héjában főtt krumplit kihűlés után megpucoljuk és felkockázzuk. Egy lábosban felmelegítjük az olajat, pattogásig pirítjuk benne a fekete mustármagot. Beleszórjuk az urad dhált, és amikor pirulni kezd, jöhet a zöld erőspaprika, a kókuszreszelék és a gyömbér. Rövid kevergetés után pedig az aszafoetidát és a római köményt is beleszórjuk. Levesszük a tűzről, majd belekeverjük a joghurtot és a krumplit, megsózzuk, beleforgatjuk a zöldfűszert. Egy-két órán át állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.