A napfénytől a tűzhelyig

Amikor 2009-ben írni kezdtem a blogomat, csupán kellemes szabadidős elfoglaltság volt. Az egymást követő történések közepette szinte észre sem vettem, de egyszer csak küszöbön állt a nagy esemény: az első könyvem megjelenése! Ez volt A kerttől a konyháig, amely immár három kiadást ért meg, és angol nyelven is megjelent. Ezután a magyar és az indiai konyha tájain kalandoztam, majd egy gyorsan elkészíthető ételeket tartalmazó gyűjtemény következett. A főzőtanfolyamaimon minden alkalommal remek társaság verődik össze, sok száz résztvevőt tanítottam meg az indiai konyha alapjaira. Eközben nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy elkészítsem A kerttől a konyháig második részét. Egy kötetlen, személyes szakácskönyv volt ez ugyanis, amelyben szinte bármit megírhattam, ami kikívánkozott belőlem. És most elérkezett a pillanat, amikor ismét annyi „gasztronómiai mondanivaló” halmozódott fel bennem, ami újra kikívánkozik belőlem, s ami ugyanabban a már bevált kötetlen formában bontakozhat ki, mint amilyen az első rész is volt. Így született meg a második kötet: A napfénytől a tűzhelyig. Mint minden szakácskönyv- vagy blogíró, át szeretném adni Neked az új kedvenceimet, az ötleteimet, azokat a nagyszerű trükköket, amiket az elmúlt időszakban tanultam.

Rendeld meg itt: A napfénytől a tűzhelyig rendelés

 

napfeny-borito-v1

Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek