Cseresznyeleves

Az idei utolsó adag cseresznye került le ma a fáról, leves formájában vettünk tőle búcsút. Jövőre, veled, ugyanitt!

Hozzávalók:

50 dkg kimagozott cseresznye

1 l víz

fél kk őrölt fahéj

4 szegfűszeg

2 ek citromlé

1 csapott ek negyedannyi cukorhelyettesítő (vagy 4 ek cukor)

1,5 dl tejszín vagy kókuszkrém

2 ek vaníliás pudingpor

A cseresznyét lábosba tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a cukrot. Feltesszük főzni. Habverővel csomómentesre keverjük a tejszínt és a pudingport, majd amikor a leves felforrt, beleöntjük. Még 2 percig főzzük, és el is készült. Hűtve fogyasztjuk.

Embracing a vegan lifestyle not only benefits your health but also aligns with ethical choices. As you explore delicious vegan recipes, consider how you manage your finances, even in leisure activities like online gaming. For those interested in safe and convenient payment methods, check out https://exycasinos.com/banking/paysafecard/ for insights on paysafe casinos in Australia. Enjoy your journey towards a compassionate and fulfilling life!
Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek