Vegavarazs
  • Főoldal
  • Összes recept
    • Az oldal összegyűjtött receptjei
    • Levesek
    • Főételek
    • Főzelékek
    • Sós csemegék
    • Kenyérfélék
    • Köretek, kísérők
    • Saláták, csatnik
    • Édességek
    • Szendvicskrémek
    • Italok
    • Befőzés
  • Írásaim
  • Tanfolyamaim
  • Könyveim
  • Videók
  • Főzési alapok
    • Rizsfőzés
    • Házisajt (panír) készítése
    • Joghurt készítése
    • Ghí főzés
    • Fűszeralap (chaunce) készítése
    • Fűszerek, alapanyagok
  • Rólam
Oldal kiválasztása

Ízek, imák, India – lapozz bele az új könyvembe

Szerző: Hemangi | 2012-11-12 | Hírek | Nincsenek hozzászólások

Lapozáshoz, információkhoz és megrendeléshez kattints a képre:

Hozzászólás írása Kilépés a válaszból

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Még több receptért lájkold a facebook oldalam.

Tanfolyamaim

VEGETÁRIÁNUS ÉLMÉNYFŐZÉSEK

MEGTELT 2021. március 13. Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata
MEGTELT 2021. március 13. Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik
2021. március 27. Ízek, imák, India 3. A népszerű street food
2021. március 27. Ízek, imák, India 4. Változatos kenyérfélék
2021. április 10. Ízek, imák, India 7. Indiai vegán konyha
2021. április 10. Ízek, imák, India 6. Gyorsan elkészíthető wokos ételek
2021. április 24. Ízek, imák, India 5. Gyógyító ájurvéda konyha
2021. május 8. Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata
2021. május 8. Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik
2021. május 22. Ízek, imák, India 3. A népszerű street food
2021. május 22. Ízek, imák, India 4. Változatos kenyérfélék
2021. június 12. Ízek, imák, India 7. Indiai vegán konyha
2021. június 12. Ízek, imák, India 6. Gyorsan elkészíthető wokos ételek
2021. június 26. Ízek, imák, India 5. Gyógyító ájurvéda konyha
2021. július 10. Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata
2021. július 10. Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik

Rólam

Hemangi Déví Dászí Hémanginak hívnak. Emlékeim szerint tízéves lehettem, amikor először vettem fakanalat a kezembe. Húsz éve vagyok vegetáriánus. Jelenleg Budapesten tartok főzőtanfolyamokat, eddig négy könyvem jelent meg. A szívemhez legközelebb a sokszínű és varázslatos indiai konyhakultúra áll. Tovább

Iratkozz fel a hírlevelemre

Előfordul, hogy ott állsz a konyhában, fogod a fejed, és nincs ötleted, hogy mi legyen a vacsora? Az óra ketyeg, a család mindjárt hazaér, de az asztal üres. Ha veled is megesik időnként, iratkozz fel a hírlevelemre! Az online levél neked szól: új vegetáriánus ételekkel, főzési trükkökkel, szezonális ötletekkel, ájurvéda tanácsokkal, személyes tapasztalatokkal. KÉRED? Iratkozz fel itt


Lapozz bele könyveimbe

Lapozz bele könyveimbe

Ételfajták

  • Befőzés
  • Édességek
  • Egyéb
  • Főételek
  • Főzelékek
  • Főzési alapok
  • Hírek
  • Írásaim
  • Italok
  • Kenyérfélék
  • Köretek, kísérők
  • Levesek
  • Összes
  • Saláták, csatnik
  • Sós csemegék
  • Szabdzsi
  • Szendvicskrémek

Archívum

Címkék

Ajándék Gyors Indiai Magyar Nemzetközi Nyár Olcsó Reform Tavasz Tél Vegán Ájurvéda Ünnepi Ősz

Legutóbbi hozzászólások

  • Sütőtök krémleves – Felhőlány - Sütőtök krémleves
  • Heti menüterv - szimplán. - Rántott patisszon tojás nélkül
  • Karácsonyi hangulat – Szimplán. - Tojásmentes mézeskalács
  • Mihálka Klára - Alu began – azaz krumpli-padlizsán szabdzsi
  • Hemangi - Kadhai paneer – házisajtból készült sabji

Címkék

Ajándék Gyors Indiai Magyar Nemzetközi Nyár Olcsó Reform Tavasz Tél Vegán Ájurvéda Ünnepi Ősz

Legutóbbi bejegyzések

  • Franciasaláta kenyértölcsérben
  • Frankfurti saláta
  • Túrós burek
  • Sütőtökös-mákos pite
  • Apfelstrudel – almás rétes
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • RSS
Minden jog fenntartva: Lalita Kft, Kozák Mihály EV Adatkezelési tájékoztató