Villámgyors tavaszi ebéd

Hozzávalók:
2 cs zöldspárga
60 dkg újkrumpli
3 ek olívaolaj
1,5 kk só
fél kk frissen őrölt fekete bors
5 szelet aszalt paradicsom összevágva
5 dkg krémfehér sajt

A spárgát és a krumplit megtisztítjuk. Ha nem parázskrumpli, felkockázzuk. Egy jénai tál aljába öntjük az olajat, beletesszük a krumplit, és negyed órán át sütjük. Ekkor hozzáadjuk a spárgát, további 10-15 percig sütjük. Ha puhák a zöldségek, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az aszalt paradicsomot. Az egészet átkeverjük, és a tetejére krémfehér sajtot morzsolunk. Tehetünk rá friss zöldfűszert is.

P1050893_1_1

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!