és holnap reggel rajt. Biztosan készíti már mindenki a recepteket, az alapanyagokat (és a családot). Aki még nem regisztrált, de szeretne részese lenni a Nagy Vegetáriánus Kihívásnak, ma még jelentkezhet itt.

Szeretnék megosztani egy számomra nagyon szórakoztató történetet, ami megint ékes bizonyítéka annak, hogy jó, ha nem eszünk húst. Van egy statisztikai program az oldalamon, amin követni tudom, hogy milyen oldalról léptek az enyémre az olvasók, illetve mit kerestek a google-ban, amivel eljutottak hozzám, és melyik oldalamat nyitották meg. Tegnap este ezt a statisztikát böngésztem, amikor a következőre bukkantam. Valaki bepötyögött egy kérdést a google-ba: „Hogyan legyünk a nők kedvence?” Mire a google válaszul a Vegavarázs – Legyünk vegetáriánusok oldalára irányította. Nagyon jól szórakoztam. Uraim, figyelem! Ha bárki szeretné elérni ezt a célt, csak kövesse az utasítást! Ezt most nem én mondom, hanem a mai modern technika, amire érdemes odafigyelni, mert nagyon fejlett.

images

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!