Egy gyors sabji a parázskrumpli szezonra.

Hozzávalók:

4 ek ghí vagy olaj
fél kaliforniai paprika felkockázva
2 kk pav bhadzsi maszala
1 kk csat maszala
1 nagy paradicsom felkockázva
1 kg parázskrumpli (megfőzve, megpucolva)
1 dl joghurt
egy csokor korianderlevél apróra vágva
2,5 kk só

Egy lábosban felmelegítjük a zsiradékot. Beletesszük a paprikát, és 3-4 percig kevergetve sütjük. Ha megvan, megszórjuk a pav bhadzsi maszalával és a csat maszalával, elkeverjük, és hozzáadjuk a paradicsomot. 2-3 perc múlva beletesszük a krumplit és a joghurtot, megsózzuk, és 2-3 perc alatt összefőzzük. Végül belekeverjük a korianderlevelet. Lepénykenyérrel, csatnival vagy salátával tálaljuk.

 

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!