Nem, nem szójával 🙂

Hozzávalók:


3 l tejből paneer, házisajt
olaj
½ kk asafoetida
1 kávéskanál majoránna
1 kg krumpli
só, bors
pirospaprika


A krumplit meghámozzuk és kockára vágjuk. Az összeállt, megkeményedett házisajtot szintén felkockázzuk. Az olajat felhevítjük, és aranyszínűre sütjük előbb a házisajtot, majd a krumplit. Egy serpenyőben felmelegítünk néhány kanál olajat, megpirítjuk benne az asafoetidát, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a borsot és a majoránnát. Néhány másodperc kevergetés után felöntjük egy-két dl vízzel, beletesszük a krumplit és a házisajtot, sózzuk, és összeforgatjuk. Pár percig összefőzzük, hogy a krumpli és a sajt magába szívja a fűszeres szaftot.

brassoi1

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!