Elismerem, nem a legaktuálisabb. A mélyhűtőből szedtem elő a medvehagymát, mivel most volt szükségem a pestora. Aki teheti, próbálja ki, aki nem, annak várnia kell néhány hónapot…

Hozzávalók:

10 dkg medvehagyma
10 dkg pirított kesudió
1 dl olívaolaj
5 dkg reszelt parmezán

A megmosott medvehagymát összevágjuk, és a többi hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük, majd krémesre turmixoljuk. Ha túl sűrű, adjunk hozzá olajat. Turmixgép helyett mozsárban is készíthetjük.

P1030790

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!