Inzulinrezisztens, vegán, cukormentes

Hozzávalók:
20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
10 dkg zabpehelyliszt
4 dkg Diawellness 1:4 cukorhelyettesítő
2 ek cukormentes kakaópor
7 dkg kókuszzsír
1 dl kókusztejszín
egy csipet só

A hozzávalókat egy tálban elkeverjük, majd annyi vizet öntünk hozzá, hogy a tészta összeálljon. A sütőt 200 fokosra melegítjük. A tésztából nagyobb diónyi golyókat formázunk, majd a két tenyerünk között ellapítjuk. A kekszeket sütőlapra tesszük, és előmelegített sütőben, 10-12 perc alatt készre sütjük.

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!