Könnyű és ízletes fasírt maradék ricotta vagy túró felhasználására. Főzelékhez feltétnek, salátához, vagy csak úgy.

 

Hozzávalók:

 

50 dkg ricotta

2 lapos ek keményítő

2 ek pirított szezámmag

3 dkg zabpehely

6 aszalt paradicsom (olaj nélküli)

egy evőkanál apróra vágott bazsalikom

fél zöld erőspaprika apróra vágva (elhagyható, télen ajánlott)

1/3 kk asafoetida

egy csipet bors

1,5 kk só

 

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy fél órán keresztül állni hagyjuk. Fasírtokat formázunk belőle, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, olajspray-vel megszórjuk, és aranybarnára sütjük.

 

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!