Megint egy diétás recept. Könnyű, ugyanakkor ízletes étel. Bulgurral vagy rizzsel tálaljuk.

 

Hozzávalók:

2 kisebb cukkini

2 ek olaj

2 ek darált kápia

1/2 kk asafoetida

1 kk pirospaprika

1/4 kk feketebors

15 dkg túró

10 dkg füstölt tofu

1 kk majoránna

1,5 kk só

1 ek zabkorpa

 

A cukkiniket megmossuk, félbevágjuk és kivájjuk a közepüket. A kivájt részeket felaprítjuk. Egy edényben felmelegítjük az olajat, beletesszük a darált paprikát, a felaprított cukkinit, az asafoetidát, a pirospaprikát és a feketeborsot. 5-6 percig dinszteljük. Belereszeljük a tofut, hozzáadjuk a villával összetört túrót és a zabkorpát. Az egészet megsózzuk, beleszórjuk a majoránnát, majd összeforgatjuk, és 2-3 percig összesűrítjük. Ha megvan, megtöltjük vele a cukkini csónakokat, és 20-25 percig sütjük, amíg a töltelék szépen megbarnul.



Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!