Hozzávalók:

25 dkg tofu
2 tk sörélesztő
½ kk kurkuma
1,5 kk fekete só (kala namak)
½ kk feketebors
½ kk pirospaprika
1/2 kk asafoetida (vagy újhagyma)
1 tk citromlé
1 ek apróra vágott korianderlevél (vagy petrezselyem)
1 ek mustár
3 ek olívaolaj (ha túl száraz a tofu)

A tofut összemorzsoljuk, és hozzáadjuk az összes többi alapanyagot. Botmixerrel simára, krémesre turmixoljuk. Egy-két órán át hűtőben pihentetjük. Pirítósra kenve, szendvicsbe töltve fogyasztjuk.

2015Szakacskonyv-sm-014-224

 

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!