Vegetáriánus főzőtanfolyam a belvárosi 108 Főzőklubban

INDIAI VEGETÁRIÁNUS MESTERSZAKÁCS SOROZAT:

Ízek, imák, India 1. – Alapok és a Fűszerek használata
Nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerkedj az indiai konyhakultúra alapjaival. Elsajátíthatod a fűszerek megfelelő használatát, megtanulhatod a különböző ételfajtákat, és azt, hogy melyik ételfajtát mivel, milyen sorrendben tálalunk és fogyasztunk.
Bővebb információ, jelentkezés: http://108.hu/fozotanfolyam/india-i-vegetarianus

Ízek, imák, India 2. – Szabdzsik/főételek & Ájurvéda és a főzés
Az indiai konyha a leghétköznapibb zöldségekből is ínycsiklandó különlegességeket varázsol. A fűszerek mesteri használata kiemeli az alapanyagok ízét, harmonikus, könnyen emészthető ételt eredményez. Ha te is az indiai konyhaművészet rajongója vagy, ne szalaszd el ezt az egy alkalmas kurzust, hiszen most egyedi fűszerkeverékekkel is megismerkedhetsz, és elsajátíthatod néhány különleges indiai főétel elkészítését!
Bővebb információ, jelentkezés: http://108.hu/fozotanfolyam/szabdzsi-workshop

Ízek, imák, Indai 3. – Csatnik és sós csemegék & Jóga és meditáció az étkezésben
Egy alkalmas kurzusunkon az indiai sós csemegék világába vezetünk be. Ha unod már a hagyományos sós pogácsát és új ízekkel szeretnéd elkápráztatni a családod, vagy váratlan vendégek érkezésekor nincs ötleted, mit rakj az asztalra, itt a helyed! A csatnik a sós csemegék kísérői, fogyaszthatók mártások, mustár és szószók helyett. Serkentik az étvágyat és segítik az emésztést. Egy ízletes indiai sós csemege csatnival a legválogatósabb vendégeknél is sikert arat. Erre garanciát vállalunk!
Bővebb információ, jelentkezés: http://108.hu/fozotanfolyam/indiai-sos-csemegek-es-csatnik

Ízek, imák, Indai 4. – Édességek & Tájegységek és konyhái
India az édességek hazája. Az ízletes desszertek készítése művészet, amelyet templomi szakácsok és édességárusok generációi adtak tovább. Ezek a méltán világhírű desszertek tökéletes lezárásai egy kellemes étkezésnek. Tejből, tejtermékekből, olajos magvakból, hüvelyesekből és gabonákból készülnek. A széles választékban mindenki megtalálja a kedvencét.
Bővebb információ, jelentkezés: http://108.hu/fozotanfolyam/indiai-edessegek

ÁJURVÉDIKUS FŐZŐTANFOLYAM
Az ájurvéda alapelve: ismerd meg önmagad, és válj önmagad gyógyítójává! Az ájurvéda és az indiai konyhakultúra elválaszthatatlan egymástól, hiszen az étkezés fontos eszköze a betegségek megelőzésének és gyógyításának. Ájurvédikus főzőtanfolyamunkon képet kapsz a kettő kapcsolatáról, megismerheted saját testtípusodat és a neked megfelelő ételeket, alapanyagokat, az évszakonként változó étkezés lényegét. Az elméleti rész után belekóstolunk a gyakorlatba: megtanuljuk a legfontosabb alapanyagok előállítását, elsajátítjuk a fűszerek megfelelő használatát, és segítségükkel olyan ételeket készítünk, amelyek mindhárom testtípusnak megfelelőek.
Bővebb információ, jelentkezés: http://108.hu/fozotanfolyam/ajurveda-fozotanfolyam

MAGYAROS VEGETÁRIÁNUS
Ha szereted a tradicionális magyaros ízeket, de kipróbálnád, milyen lenne hús nélkül elkészíteni őket, akkor itt a helyed.
Megtanulhatod
a magyar ízek vegetáriánus konyhába való átültetését,
hogy hogyan használd a fűszereket ahhoz, hogy tökéletesen tudd elkészíteni kedvenc ételeidet. Megmutatjuk a hús pótlásának különböző módjait, illetve a tojás kiküszöbölését édességek készítésénél.
Bővebb információ, jelentkezés: http://108.hu/fozotanfolyam/magyaros-vegetarianus

Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek