Édeskrumpli masala

Hozzávalók:

2 ek ghí vagy olaj

1,5 kk fekete mustármag

5-6 curry levél

2 db szegfűszeg

egy kis darab egész fahéj

1/2 kk aszafoetida

1/2 kk kurkuma

1,5 kk őrölt koriander

egy csipet őrölt csili

80 dkg megtisztított, kockára vágott édeskrumpli

2 dl víz

2 kk só

egy csokor korianderlevél apróra vágva

A zsiradékot felmelegítjük, kipattogtatjuk benne a fekete mustármagot. Megpirítjuk a currylevelet, fahéjat és szegfűszeget, majd rászórjuk az aszafoetidát, kurkumát, koriandert és csilit. A porfűszereket elkeverjük, beleöntjük az édeskrumplit, és egy-két percig dinszteljük. Felöntjük vízzel, megsózzuk, és fedő alatt puhára főzzük. A végén belekeverjük a korianderlevelet.

Édeskrumpli masala
Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek