Hozzávalók:
2 ek ghí vagy olaj
1,5 kk fekete mustármag
5-6 curry levél
2 db szegfűszeg
egy kis darab egész fahéj
1/2 kk aszafoetida
1/2 kk kurkuma
1,5 kk őrölt koriander
egy csipet őrölt csili
80 dkg megtisztított, kockára vágott édeskrumpli
2 dl víz
2 kk só
egy csokor korianderlevél apróra vágva
A zsiradékot felmelegítjük, kipattogtatjuk benne a fekete mustármagot. Megpirítjuk a currylevelet, fahéjat és szegfűszeget, majd rászórjuk az aszafoetidát, kurkumát, koriandert és csilit. A porfűszereket elkeverjük, beleöntjük az édeskrumplit, és egy-két percig dinszteljük. Felöntjük vízzel, megsózzuk, és fedő alatt puhára főzzük. A végén belekeverjük a korianderlevelet.