Ezt a blogot néhány kedves barátom tanácsára kezdtem írni. Amikor felvetették az ötletet, némiképp aggódtam, mert jónéhány gasztroblogot ismerek, és nem tudom, képes leszek-e én is olyan  színvonalas oldalt vinni, mint néhány kedvencem. A barátaim erre azt válaszolták, hogy legalább lesz egy hely, ahol összegyűjtöm a receptjeimet, egyébként pedig ne legyek kishitű, mert ők szeretik, amit főzök. Nem mondhatnám, hogy ez  teljesen meggyőzött, de azért jólesett.  Egyre többet gondoltam a dologra, végül úgy döntöttem, megpróbálom.  Aztán eszembe jutott, hogy nem csupán a saját receptjeimet, illetve gyűjteményemet osztom meg másokkal, hanem olyan tippeket, ötleteket is, melyek az olvasók segítségére lehetnek az egyszerű, természetközeli életmód követésében.

Receptjeim nem tartalmaznak húst, tojást, gombát és hagymát. Leginkább az indiai-, magyar-, olasz- és reform ételeket kedvelem, de valójában bármilyen izgalmas receptet szívesen elkészítek.

bőségszaru

Tetszett a recept? Még több receptért lájkold a facebook oldalam.


Ajándékozd meg magad és szeretteid a szakácskönyveimmel


Lapozz bele és vásárold meg itt!»»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jelentkezz főzőtanfolyamaimra!
Varázsolj színes, ínycsiklandó és egészséges ételeket az asztalra!
Többféle főzőtanfolyam - az alapoktól kezdve a vegetáriánus konyha mesterévé válhatsz. Garantáltan elkápráztatod vendégeidet!

Információ a tanfolyamokról »»

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mit szólnál egy ajándék életmód magazinhoz?

Katt ide és elküldjük neked emailben!