• Összes recept
    • Összes recept
    • Főételek
    • Szabdzsi
    • Levesek
    • Főzelékek
    • Sós csemegék
    • Kenyérfélék
    • Köretek, kísérők
    • Saláták, csatnik
    • Édességek
    • Szendvicskrémek
    • Italok
    • Befőzés
  • Tanfolyamaim
  • Könyveim
    • Indiai reggelik – Ínycsiklandozó vegetáriánus ételek
    • Indiai ízutazás – vegán thálik
    • Vegetáriánus gyerekkonyha – Könnyen elkészíthető receptek kis szakácsoknak
    • Vegetáriánus piknikkosár – uzsonnák, tízóraik, gyorsan elkészíthető receptek
    • Vegetáriánus ételek ünnepnapokra
    • Indiai vegán konyha
    • Illatok, utcák, India – street food receptek
    • Népek konyhája – vegetáriánus receptek a nagyvilágból
    • The Flavors of the Ayurveda: 70 Vegetarian Recipes
    • Kóstolj bele az ájurvédába!
    • Állati finom növényi ízek
    • A napfénytől a tűzhelyig
    • Percek alatt lakomát
    • Ízek, imák, India
    • Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában
    • From Garden To Kitchen
    • A kerttől a konyháig
  • Főzési alapok
    • Rizsfőzés
    • Házisajt (panír) készítése
    • Joghurt készítése
    • Ghí főzés
    • Fűszeralap (chaunce) készítése
    • Fűszerek, alapanyagok
  • Rólam
  • Összes recept
    • Összes recept
    • Főételek
    • Szabdzsi
    • Levesek
    • Főzelékek
    • Sós csemegék
    • Kenyérfélék
    • Köretek, kísérők
    • Saláták, csatnik
    • Édességek
    • Szendvicskrémek
    • Italok
    • Befőzés
  • Tanfolyamaim
  • Könyveim
    • Indiai reggelik – Ínycsiklandozó vegetáriánus ételek
    • Indiai ízutazás – vegán thálik
    • Vegetáriánus gyerekkonyha – Könnyen elkészíthető receptek kis szakácsoknak
    • Vegetáriánus piknikkosár – uzsonnák, tízóraik, gyorsan elkészíthető receptek
    • Vegetáriánus ételek ünnepnapokra
    • Indiai vegán konyha
    • Illatok, utcák, India – street food receptek
    • Népek konyhája – vegetáriánus receptek a nagyvilágból
    • The Flavors of the Ayurveda: 70 Vegetarian Recipes
    • Kóstolj bele az ájurvédába!
    • Állati finom növényi ízek
    • A napfénytől a tűzhelyig
    • Percek alatt lakomát
    • Ízek, imák, India
    • Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában
    • From Garden To Kitchen
    • A kerttől a konyháig
  • Főzési alapok
    • Rizsfőzés
    • Házisajt (panír) készítése
    • Joghurt készítése
    • Ghí főzés
    • Fűszeralap (chaunce) készítése
    • Fűszerek, alapanyagok
  • Rólam
  • Hírek

Ünnepi receptajánló indiai ételekkel

PicMonkey Collage

 

Khandvi

Tejszínes sült sabji

Mungóbab leves

Alu-patra – fűszeres krumpli tekercs

Kadhai paneer – házisajt sabji

Alu-paratha – töltött lepénykenyér

Zöldséges szamósza

Tandoori paneer – sült házisajt

Alu began

Mangós tápiókapuding

Burfi – indiai tejkaramella

Pera

Dahi bhindi

Csevda

Raszedar

Rasagulla

Másokat is érdekelhet? Oszd meg velük!

További receptek

Apfelstrudel – almás rétes

Kapros töksaláta – vegán

A Kollath-reggeli

Itt is megtalálsz

Vegavarázs Facebook

Vegavarázs Instagram

Facebook csoport (több, mint 11 000 tag)

108.hu Főzőiskola (főzőtanfolyamaim)

108.hu Ingyenes Életmód Magazin

Jogi oldalak

Adatvédelmi szabályzat

Általános szerződési feltételek

Recept Kategóriák

  • Összes recept
  • Főételek
  • Szabdzsi
  • Édességek
  • Sós csemegék
  • Kenyérfélék
  • Szendvicskrémek
  • Befőzés
  • Levesek
  • Saláták, csatnik
  • Főzelékek
  • Italok
  • Kenyérfélék
  • Köretek, kísérők
  • Összes recept
  • Főételek
  • Szabdzsi
  • Édességek
  • Sós csemegék
  • Kenyérfélék
  • Szendvicskrémek
  • Befőzés
  • Levesek
  • Saláták, csatnik
  • Főzelékek
  • Italok
  • Kenyérfélék
  • Köretek, kísérők

Hírlevél

© Minden jog fenntartva 2025