Vegetáriánus székelykáposzta – mint C-vitamin forrás
A napokban nagyon szélsőséges időjárás uralkodik. Hétfőn reggel 15 cm-es hóra ébredtem, ami miatt lemondtam egy munkahelyi megbeszélést (de hogy ne vesszen kárba az idő, építettünk egy szép nagy hóembert). Kedden-szerdán már ragyogó napsütés volt. Azt hiszem, ez is...
Rostos gyümölcslé
Befőzés, Italok, Összes recept
A mai napom remekül indult: felbontottam az első üveg általam eltett rostos gyümölcslevet! Tavaly nyáron próbálkoztam először a készítésével, és ennek eredményeként 3 üveg meggy- valamint 3 üveg alma-körtelé került a spájzba. Talán nem egy nagy eredmény, de hát...
Nincsen farsang fánk nélkül!
Utánanéztem a neten a farsang hagyományának. Kíváncsi voltam, hogy az önfeledt mulatozások időszakának mi köze van a fánkhoz. Többféle történetet találtam, de alapjaiban mindegyik megegyezik. Egy híres legenda szerint Marie Antoinette királyné megszökött egy...
Valahol el kell kezdeni
Ezt a blogot néhány kedves barátom tanácsára kezdtem írni. Amikor felvetették az ötletet, némiképp aggódtam, mert jónéhány gasztroblogot ismerek, és nem tudom, képes leszek-e én is olyan színvonalas oldalt vinni, mint néhány kedvencem. A barátaim erre azt...
Tanfolyamaim
VEGETÁRIÁNUS ÉLMÉNYFŐZÉSEK
2023. november 11. Ízek, imák, India 1. Alapok és a fűszerek használata
2023. november 11. Ízek, imák, India 2. Főételek, sabjik
2023. december 2. Indiai reggeli
2023. december 2. Ízek, imák, India 5. Gyógyító ájurvéda konyha
EXKLUZÍV – 2023. december 16. EXKLUZÍV – Karácsonyi ünnepi menü
EXKLUZÍV – 2023. december 16. EXKLUZÍV – Karácsonyi VEGÁN ünnepi menü
Rólam

Iratkozz fel a hírlevelemre
Legutóbbi hozzászólások