Levesek
Tavaszi zöldborsóleves daragaluskával
Főételek
Töltött cukkini II. (padlizsános, lecsós)
Paradicsomos, házisajtos szabdzsi
Paradicsomos spenót házisajttal
Paneer sak (tejszínes, házisajtos spenót)
Krumpli szabdzsi kesuval és kókusszal
Rántott patisszon II. (reform)
Wokos szabdzsi vegyes zöldségekből
Chatpate aloo (szezámos krumpli sabji)
Joghurtos csicseriborsó-sült krumpli Subj
Tejszínes, zöldborsós tésztaszósz, sült házisajttal
Brokkolis-ricottás töltött tészta
Kesudiós csicseriborsó-krumpli sabji
Sajtos padlizsánraguval töltött tészta
Főzelékek
Édességek
Túrógombóc (hamis, aludttejből)
Zabpelyhes keksz aszalt gyümölccsel
Körtés muffin karamell öntettel
Bodzavirágok palacsintatésztában
Aszalt gyümölcsös-diós répamuffin
Mogyorós, csokis répás sütemény
Kenyérfélék
Aszalt paradicsomos-rozmaringos kenyér
Mediterrán kenyér öregtésztával
Befőzés
Sós csemegék
Alu patra (fűszeres-krumplis tekercs)
Pakora (bundában sült zöldségek)
Saláták, csatnik
Köretek, kísérők
Szendvicskrémek
Italok